Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2007

Παραισθήσεις


Μια τιτάνια παρουσία στέκεται μπροστά μου.

Μια παρουσία, που υποκινεί το χρέος μου και την αμφισβήτηση ταυτόχρονα προς την ίδια την ύπαρξη. Τη δική μου κι όλων των άλλων πραγμάτων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Μια παρουσία πέρα απ’ τη ζωή μου, πέρα απ’ τη λογική μου, πέρα απ’ το Εγώ μου.

Παγιδευμένη στα όρια του αρχέτυπου παραδείσου και της πολυτάραχης γήινης ιδιοσυγκρασίας, προσπαθώ μάταια να δραπετεύσω. Μα δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση.

Εκείνος -ο Φύλακας των πυλών- με κοιτάζει ίσια στα μάτια, ενόσω προσπαθώ να αποφασίσω. Αγέρωχος, ακίνητος κι αμίλητος, στέκεται μοναχά και παίζει με τα κλειδιά του, στοιχηματίζοντας με τον εαυτό του, ποιο θα προσπαθήσω να του αρπάξω στο φευγιό μου.

Κι εγώ εκεί, στις παρυφές του καθετί τραβάω και σπρώχνω και αγκομαχώ. Πρώτη σκέψη να κόψω το χέρι μου, να απελευθερωθώ απ’ τις χειροπέδες της μοίρας. Ο χρόνος όμως αδυνατίζει τον καρπό μου κι ίσως κάποια στιγμή το χέρι μου γλιστρήσει μέσα απ’ το σίδερο.

Ίσως τότε, όταν ο πόνος δεν θα είναι πια αφόρητος, να είμαι σε θέση να πω ένα Ναι ή ένα Όχι. Ν’ αποφασίσω. Να διαλέξω.

Και τότε ο Φύλακας θα ξαναπάρει την αληθινή του μορφή· εκείνη που του χάρισε ο ρέων Χρόνος…

7 σχόλια:

ladybug είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις.

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

ladybug, τι να καταφέρω; Να βγω απ' την αγωνία της ύπαρξής μας; Ε, θα γίνει κι αυτό κάποτε... θέλοντας και μη... Εκτός αν προλάβω και γίνω γκουρού :)

Ανώνυμος είπε...

lol βρε synas. Η προηγούμενη απάντηση ήταν όλα τα (λ)εφτά. Αν πάντως τα καταφέρεις να γίνεις γκουρού πες κάτι και σε μας που ονειρευτήκαμε να σώσουμε τον κόσμο.

mary είπε...

:))))

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

dora, εντάξει, θα τα γράψω όλα στο gurusynas.blogspot.com...

mary, :)

ladybug είπε...

Ναι, γιατί όχι?
:)

Ανώνυμος είπε...

免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,伊莉討論區,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊,伊莉,情趣,色情漫畫,遊戲,好玩遊戲,成人漫畫,成人文學,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,伊莉討論區,伊莉論壇,色情,色情影片,同志色教館,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,我的遊戲口袋,小遊戲區,貼圖,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣